Sunday, March 29, 2015

2015!!!

aku kesian dgn org yang follow blog aku ni.. kena hadap post aku yg merepek.. tp skrg dah 2015.. insyaAllah kalau aku x putus.. mungkin blog ni akan senyap je.. hahahah.. jadi korang doakan la aku x putus ye kali ni.. kalau x.. get ready nak hadap royan aku lg.. kahkahkah..

mmg nmpk x clear masa dpn tu.. tp aku nak cuba jugak.. org nak ckp belen pun belen la.. pedulik pulak aku.. hahah..

Thursday, December 25, 2014

Future!!

Ada apa dengan future?? hmmm.. kalau nak tahu aku sebenarnya terbayang masa depan aku yang sangat free. I mean, aku bebas. Aku buat benda yang aku suka, pergi tempat2 yang aku suka, hangout dengan kawan2 yang aku suka.. heheheh..


Aku sebenarnya x pernah terfikir pun apa aku jadik 10 tahun dari sekarang. Cita2 aku, aku nak kerja semua kerja. Maksudnya kerja kejap2 je la. Macam2 kerja aku buat and by the time aku 30 aku baru nak fikir pasal kawen.. So why waste my time thinking about lovey dovey things right now.. ha ha hah. I should really think about my Malaysia tour before my thirties.. Tahun depan pun dah masuk 23 tp still x banyak lagi tempat yang menarik kat Malaysia ni aku belum pergi lagi.. setakat ni baru jalan kat Penang, Perak, Melaka.. hmm.. 3 dari 14 buah negeri yang ada kat Malaysia ni.. Sikikkk sangat..

So next year, cadangannya nak pergi Langkawi.. But my priority nak pi Malacca.. reminiscing old times bak kata mr RA.. ha ha hah.. Aku rindu sangat masa kat Melaka.. Banyak sangat memori yang aku nak kenang bila kat sana nanti.. lagi2 bila kat Pantai Klebang.. kat situ tempat paling bersejarah untuk aku.. kat situlah first time dia sentuh aku.. i mean, kitorang kena induction and turn out dia bahagian kena mekap org.. i know yg dia x mekapkan org laen.. dia mekap org laki ja.. yang perempuan dia bagi kawan dia mekap.. tp turn aku?? hahah.. sebab suka punya pasal.. aku x kesah!! hahah..

and another memory bila dia ajak kitorang sekelas pergi study kat tepi pantai tu..Aku ingat lagi pondok mana kitorang duduk lepak tu.. hahah.. Memandangkan aku kuat perasan.. So aku rasa time tu kau macam sengaja ajak gi pergi pantai satu kelas sebab kau mcm nak ajak aku keluar tp cam x boleh en so kau ajak la sekelas.. hehehe.. hah!! kau rasa?? perasan ke x perasan aku ni?? hahahahah

Time kat situ kau cerita macam2.. Kau cerita pasal masa kau study.. Kau banyak pandang aku.. hahahah.. Lantak pi kalau aku nak perasan.. kekeke.. Tapi apa yang aku tahu itulah dia.. Bukan aku je cakap.. Orang laen pun perasan.. So bukan nak kata apa lah ken.. hahaha.. Tapi time tu aku rasa sweet sangat.. Kau banyak bercerita.. Aku tahu kau nak cerita pun takut2 macam nak jaga perasaan aku.. Paling aku x boleh bla bila kau ckp kau kena goda ngan  kengkawan kau.. Pastu kau pandang aku macam rasa serba salah.. Then kau cakap kau x layan pun perempuan tu.. Hahahah.. Perasan ke muka aku berubah time tu...


its been 3 years since u left me and i left Malacca.. Kita x pernah jumpa lagi dah lepas tu.. hahah.. Its okay.. Reason aku ke Melaka tu pun just nak menggamit memori silam.. Eceyhhh. Hahah.. Melepaskan rasa rindu dan berharap dapat move on and keluarkan kau dari mimpi aku.. Hahah

Eh eh.. Ngarut pulak dehh.. nak gi makan ah.. babai..

2.15pm

Tuesday, December 23, 2014

new year!!

yeee.. kita akan masuk ke tahun baru dalam masa beberapa hari je lagi.. so dah ada wishlist for next year?? hahah.. aku? xde.. aku xpernah buat pun menda alah tu. tp aku ada satu azam yg aku xkesah bila pun dia nak tertunai. aku nak SUPERBIKE!! even xde lesen n xpandai bawak moto. aku x pedulik. aku nak jugak! hahaha.. k lah.. tu je.. bye!! hehehehe :D

Sunday, November 30, 2014

move on??

move on?? Bull. Shit. neva happen. indeed im dreaming him almost every month. almost 3 yrs and still pop out in my dreams.

i knew someone who has my favorite letter exactly like what your name own. RZA. what do you think, its the same sequence just like yours..

i miss you too december. and ah!! i remember its your birthday too right?? exactly before emak's birthday. so how could i forget your born day.

last but not least. even its hard. i'll try to move without your shadow. ive met someone and i hope he can always be by my side forever..

lastly, too sleepy. just get back from selling flowers for uitm convo. tired. no no. exhausted. i need to rest.. gudbye my love 😘😘

Monday, November 17, 2014

pleasee!!

awak.. pleasee angkat call saya.. please... awak jangan buat saya cenni.. pelisss la wak.. i just wanna say sorry.. haaaa.. sorry.. please la angkat call.. saya x boleh duduk diam selagi saya x mintak maaf ngan awak.. awak pun saya text diam je.. xde pulak say sorry accepted ke.. its okay ke.. diamm jee. lagi la saya resah... huuu.. no.. ill try again next time.. i dont care.. until u pick up my calls..
11.15am
haaaa... dia marah ke kat aku??  adoy.. aku ni dah la xboleh kalau org marah aku.. aku nak call tp takut.. takut nak denga suara dia marah aku.. please la.. bg keberanian sikit nak call dia.. aku just nak mintak maaf je.. lepas ni nak kawan ke x, terpulangla.. yg penting aku x end up friendship aku dgn situasi buruk macam ni.. huuu..

habit lama kembali

yeaahh!! habit lama kini kembali.. tgk la mcm mana aku akan penuhkan twitter aku tu.. hahahaha.. biar follower aku muak nak tgk update aku.. mihmihmih.. skrg aku berada dalam mood distress.. so twitter sgt menbantu dalam saat2 genting macam ni.. aku pun tgh sakit hati dgn Zarul ni.. xbalas text aku.. marah aku ke ape dia ni?? oh no.. canne ni.. hmm.. mmg patut la dia marah.. tp sampai xbalas text aku.. haish.. ni marah sangat ni.. ape aku nak buat eh.. hmm..
07.25am