Sunday, January 27, 2013

Tahun Baru!!

okay.. dah masuk tahun baru dah.. so post aku yang lama2 semua aku dah delete.. tahun baru aku nak semuanya baru.. dah nak masuk bulan dua baru nak update blog.. biasalah.. wanita bekerjaya macam aku ni memang la busy sikit.. hehe.. nak update gambar tahun baru pun xboleh.. xsempat nak bergambar la.. maklumlah.. pagi sampai petang ade kelas.. petang sampai malam pulak sibuk bekerja.. emm.. nampak x aku ni ade ciri2 wanita bekerjaya.. hahaha...

 
cuti pun aku sibuk gak.. sibuk berguling atas katil.. hahaha.. yelah masa cuti nilah aku nak berehat habis habisan.. hari biasa dah la kena bangun awal.. tidur pulak lambat.. bayangkan.. nak kemas baju pun xsempat tau.. heishh.. ni sejak abah dah kerja kat johor ni.. lagi huru hara hidup aku.. xde tempat nak mengadu... huu :( mak pun.. asal aku balik aje rumah.. semua dah tido.. selalu tu ade lah abah yang nak teman memalam en.. aku pulak balik mana nak terus tidur.. berkorea dulu la.. hahaha..

okay.. rasanya belum terlambat lagi nak berazam new year ni.. haha.. Aja!! Aja!! FIGHTING!!~~ new year untuk aku tahun ini.. tahun ni ade satu soalan gempak dari org sekeliling.. 
" dah kawen??" "bila nak kawen??" "dah ade orang masuk meminang??" "ade bf??" hmm.. soalan ni adalah soalan2 yang aku belum pernah lagi dengar sebelum2 ni.. terasa macam tua sangat la pulak bila orang tanya soalan2 macam tu.. apa jawapan aku bila dorang tanya macam tu?? heheee :D aku jawab je la tengah tunggu someone and jangan tanya lelebih.. so dorang pun xde la tanya lagi.. hahaha.. 

perlu ke aku berazam untuk mencari someone tahun ni?? mak pun macam dah tanya2 aje ken.. aduhai mak.. masih muda lagi untuk berboyfriend.. nak topup pun masih lagi berkira.. hahaha.. xpelah.. aku masih seperti dulu.. cuma tahun ni nak tampil berbeza sikit.. sebab badan pun dah x macam dulu.. jadi penampilan pun kena la cover2 sikit.. hahaha.. kbye.. :D 

opss.. lupa nak ckp.. td online facebook.. sempat curik gambar dia dua keping.. hehe.. k bye!!


No comments: