Wednesday, August 28, 2013

My Future BF!! :D

pagi2 ni aku nak introduce kat orang ramai siapa future BF aku.. hehe.. (even korg xbaca post ni waktu pagi ken) inilah dia hero Asia yang menjadi POJAAN HATIKU... hehehe :p

haaa... agak2 kenal x sape ni?? hehe.. ini lah dia insan yang menjadi POJAAN HATIKU!!! hahahaha
inilah dia manusia KPop pertama yang aku kenal and aku minat.. satu satunya manusia yang aku akan google image dia and search dia kat youtube.. hehehe..

Hot! Cute! Style! Cool! and yang paling penting dia ni bukan jenis yang gegirl macam retis korea lain tu.. huhu...
 
impian aku selain daripada nak menunaikan haji pada usia muda.. ni.. aku memang teringin sangat la nak jumpa mamat ni.. aku tahu mamat ni kalau jumpa depan2 xde lah hensem macam dalam gambo ni.. 

dalam gambo tu kan dia mekap aje..tapi kite kalau dah suka janganlah dah x hensem tu kita kutuk2 pulak.. masa hensem puji melambung.. bila dah xhensem.. macam dituduhnya.. buat operation la.. hok aloh.. sempit betul pikiran tu... huuuh -.-

tengok macam aku ni... even aku tahu yang dia ni sebenarnya x sehensam macam dalam gambar tu... aku tetap minat... hehehehe :p 
sebab ape?? sebab dialah satu2nya artis yang aku minat dalam dunia ni.. hehehe.. 

#jangan lupa dia ni bakal BF aku tau.. :p

No comments: