Saturday, October 26, 2013

Kuch Kuch Hota Hai

Kuch Kuch Hota Hai

haha.. malam2 cenggini aku dop melayan Hindustan kat dalam bilik.. cuti2 cenni memang xde benda nak buat.. nak tengok tb pun xde ceghite best.. Astro pun dah kena potong.. huhu ~.~

dah berbelas kali dah aku dok melayan cite ni.. xpernah bosan.. sebab memang dari kecik aku minat ngan cite ni.. kalau tengok sensorang memang layan la.. lagu die pn best gak..

and quote yang aku paling suka dalam cite ni
kuch kuch hota hai
means something happened...

alamak ai... puitis ngat aih die punya tajuk tu.. bercinta aku bila dengar tajuk dia ni.. hahaha

when the times come mere dil will kuch kuch hota hai... hehe :p
kuch+kuch+hota+hai
#naqiahsamsudin

when times come, we'll meet again

No comments: