Friday, October 25, 2013

Prince Charming!! ***~~***

Prince Charming..
benda pertama yang terlintas kat kepala otak kita ni mesti gambaran lelaki hensem yang almost perfect and menjadi pojaan hati si gadis2.. hahaha

betullah tu.. tapi aku x pernah percaya yang Prince Charming ni wujud sampailah baru baru ni aku dengar one of aku punya student bercerita pasal family dia.. and di kukuhkan lagi dengan cerita akak2 kat tempat kerja aku.

student kat yang aku ajar ni.. kecik lagi.. baru 3 4 tahun centu.. first skali dia cerita kat aku.. masa tu aku first time nak kena mengajar budak2.. dia cakap kat aku yang mummy and daddy dia kat Paris.. lepas tu dia tinggal ngan atuk dia.. lepas tu dia cerita lagi.. dia cakap dia xtahu atuk dia nak jemput naik Lange Rover ke, BMW ke, and ada dua lagi kereta tapi aku dah lupa apa namanya tapi x silap aku kereta tu kereta mewah gak.. pastu aku tanya la.. semua tu kereta awak ke? pastu budak tu cakap " ha'ah "..

aku dengar cite budak tu pun terkedu.. bapak kaya bapak budak ni.. kereta semua mewah2.. lepas tu akak2 tempat kerja cite kat aku.. semua anak2 dia sekolah swasta.. budak ni ada 2 abg 1 akak... 3 orang sekolah swasta and budak ni belum sekolah lagi.. bukan setakat sekolah swasta aje. dorang ade Home Tutor lagi.. pergh.. orang KAYA..

pergi sekolah naik BMW.. Driver hantar sampai KTM, dari KTM dia ke sekolah dia tp aku x pasti mana dia sekolah.. makan lepas sekolah kat Pizza Hut and tempat2 yang sewaktu dengannya la..
banyak duit apak dia..
kecik2 dah merasa hidup mewah.. dah macam Goo Jun Pyo pun ada gak aku tengok budak2 ni.. hahaha..
ini baru betul Prince Charming......  hahahaha

tapi aku suka tengok budak ni. even kaya tapi penampilan dia biasa2 je.. memang x nampak mcm orang kaya.. pandai mak apak dia bela dia.. 
tadi sebelum dia balik dia cakap ngan aku dia nak naik flight.. aku tanya la nak g ane.. dia kata nak g Thailand.. hahaha.. bercuti luar negara yopp.. hahaha

bertuah bertuah ken.. hahaha
nikmat+Allah+berbeza
#naqiahsamsudin

No comments: