Saturday, December 21, 2013

warkah buat Emak

hari jadi mak.. semalam.. 21.12.. maafkan nurul ye mak.. xde duit nak belikan mak kek, selalu tu tontong duit ngan adek bradik.. hehe.. x reti nak memasak nak masakkan makanan yang special untuk mak.. tapi nurul sayang mak jiwa dan raga..

mak is my Supermak.. always by my side di waktu susah dan senang.. sentiasa menerima kekurangan diri ini.. walaupun  di bibir mak terucap penat lelah mak bekerja.. tapi mak xpernah berhenti mencari rezeki..

maafkan nurul.. sebab belum mampu nak membantu mak.. nurul jugak x berani nak berjanji dengan mak.. tapi nurul akan berusaha untuk beri kebahagian untuk mak.. mak lah penguat jiwa nurul.. terima kasih sebab masih sudi terima nurul sebagai anak mak walaupun nurul bukan anak yang baik.. kuat melawan, xdengar cakap, ketegaq.. tapi mak xpernah berhenti bagi nasihat..

nurul sayangkan mak.. sepenuh hati nurul.. mak jangan pergi tinggalkan nurul tau.. walaupun sekuat mana nurul melawan cakap mak, tapi nurul sentiasa perlukan mak.. kalau boleh nurul nak sehidup semati dengan mak.. sebab nurul x boleh bayangkan hidup nurul kalau mak xde.. 

semalam hari jadi mak.. nurul mintak maaf sebab nurul x wish pun bday mak.. nurul memang anak yang x guna ken.. malu nak wish dekat mak sebab selalu tu bergaduh aje..

mak.. semakin hari mak semakin tua.. semalam pun mak dah berumur 53 tahun.. ntah kenapa nurul jadi resah bila tengok mak semakin tua.. nurul xnak tengok mak sakit... setiap kali mak sakit nurul rasa macam mak nak tinggalkan nurul..

mak.. mak seorang mak yang terbaik dalam dunia.. mak satu2nya mak nurul.. nurul tahu nurul bukan anak yang baik.. tapi dalam hati nurul sentiasa ada emak..
mak.. selamat hari lahir yg ke 53.. nurul doakan mak sentiasa sihat walafiat.. maafkan nurul sebab selalu menyusahkan mak.. melawan cakap mak.. pemalas pulak tu.. hehe
tapi
tahun depan InsyaAllah nurul akan belanja mak.. hehe..

ini warkah untuk mak dari seorang anak yang ego konon2 malu nak wish bday kat mak sebab xdapat belikan kek.. hehe..
jugak warkah dari seorang anak yang dogil nak mampus.. ampunkan nurul mak :)

No comments: