Sunday, August 17, 2014

im a sweet stalker

Tahu x perasaan kena tipu tu?? Saket en.. Org xnak berterus terang dgn kita tp bermulut manis beri kita harapan.. Menyampah aku dengan org yg mcm ni.. Tp xpe.. Sebab aku ni sweet stalker.. So aku boleh detect org tipu aku dgn lebih cepat.. X perlu sampai nak terkantoi atau dah berbulan bulan kenal baru aku tahu keadaan sebenar.. Huhu.. Xsampai sebulan pun.. Hmm.. Xpe.. Aku nak tgk game kau.. Selama mana kau nak jadikan aku spare part kau.. Bila bosan carik aku.. Bila sayang kau carik org laen.. Xpe ah.. Aku x kesah sbb aku cool.. Hahaha.. Kalau kau xnak aku.. Bukan first time aku kena reject.. X heran dah.. Kau nak cakap aku ada banyak boyfren.. Prove it to me!! Ramai mana yg kau tahu!! Ramai mana yg kau nampak!! Berkawan x bermakna aku player.. Xkan kau x faham bahasa yg kitorang just kawan.. Kau faham x maksud kawan?? Aku xtahu la kau kalau berkawan tu kau maksud gerlfren or scandal.. Tp aku.. Kawan is kawan.. No more no less.. Aku x terlalu mengharap dgn proses kita ni.. Sbb aku tgk kau pun mcm not interested ngan aku.. Aku je yg gegeh ngan kau ken.. Yes i am.. Bukan sebab aku nak menggatal or menggedik.. But i want to see your true colors.. And now i almost see it.. Aku xkan tunjuk true colors aku selagi aku belum puas hati dengan apa yg aku dpt.. Kau bukan barang.. Aku bukan mainan.. Aku ni xde la kejam.. Aku pun x suka jugak maenkan perasaan org.. And aku x pernah terfikir pun nak maenkan perasaan kau.. Xpela.. Nak teruskan suatu hubungan tu perlukan kasih syg dua pihak.. Kasih yg aku bg x kan berbalas dgn sayang kalau kau x beri.. By the way.. Im still interested in you.. Kalau nak ckp.. Kalau xnak jgn simpan aku.. Biar aku carik org laen.. Aku pun nak bahagia jugak.. 
Peace yo!!

No comments: