Thursday, August 28, 2014

macam mana ni??

Aku ingat kalau dah jumpa pengganti.. Dia dah xkan muncul lagi dlm mimpi aku.. Nampaknya aku silap.. Mmg dia xnak pergi dari tidur aku.. Patut ke aku berterus terang.. Meminta penjelasan dari dia.. Tp nnt dia ckp aku org gila.. Masakan dia tahu kenapa dia selalu muncul dalam mimpi aku..
But i need an explanations.. Why all this happened..
Arghh.. Kalau ikut hati aku.. Nak aje aku g tanya direct kat dia.. Tapi aku x nak mengganggu jiwa n perasaan dia.. Tp kalau mcm ni.. Dia lg mengganggu aku.. Sampai bila aku nak mimpikan dia.. 
I just need him to say he doesnt love me.. Or he does not like me.. Anything or any words that relates to he dislike me..
Mcm mana aku nak move in mcm ni.. Kalau get rid of him pun payah nauuu..
Yes im young but that doesnt mean i shouldnt have any feels..
Mmg aku bukan nak kawen skrg.. But sometimes when i need someone.. He always be the one who i think most.. Aku ada kawan tp bila aku nak luahkan masalah aku.. Mcm mana aku nak luahkan masalah aku kalau nak berhubung dgn dia pun adalah perkara mustahil.. Then i kept my probs silently in my heart.. When it burst out.. The tears flowed by itself..
Xpela.. Semua ni mungkin ujian bagi aku.. Teruskanlah hidup aku dibayangi kekasih mimpi.. Hahaha..
Wat lek wat peace..
Aku nak enjoy hidup aku lu..
Kau nak dtg sejuta kali dlm mimpi.. Aku dah xnak heran.. 
Time menangis, aku menangis.
Time rindu, aku rindu.
Time gelak, aku gelak.
Time lepak, aku lepak.
The tought of you is everyday and im going to live like dis until i hear your wedding news.. So get marry faster.. So i can assure that yoi r not going to be mine.. Arasseo?? 

No comments: