Saturday, September 20, 2014

ngarut je ni.. jangan baca!!

hmm agak ada ke org baca blogpost aku ni.. sebab aku punye follower pun mmg x ramai.. sikitttttt ngat.. hehe.. x kesah punggg... kalau boleh xnak ada follower pun.. ye la.. kesian diorang tgk, baca post aku yg mengarut meroyan ni.. hahaha..

cukup 2 minggu dah duduk kat uitm ni.. kerja pn dah ada.. tp kenapa aku ni x reti2 lagi gi ngadap kerja ni.. sebok ngan intenet je.. hadesss.. hahahhaa.. lek luuuu..

aku ingat nak carik kerja la.. sebab susah jugak mcm ni.. sem ni xdapat apa2 bantuan.. nak mintak zakat pun risau x dapat.. sebab yang dah memohon tahun lepas pun x dapat lagi duit zakatnya tahun ni.. so aku kena la prepare.. maybe kerja adalah pilihan yang terbaik.. hmmm.. lemme think.. hehehe.. ni ada la ni malas nya.. haha

hmm nak cerita pasal hati n perasaan pulak.. hmm.. memang dia ni datang kalau perlukan samting je eh.. aku rasa cam tu la.. dah la aku call x angkat.. aku text.. lagi la.. berabad nak tunggu dia balas.. menyampah aku.. aku baru ingat nak belajar serius.. tapi.. asek dapat yg salah je.. acano jang oiii.. rasa rasa la kan.. patut aku g carik laean terus atau bagi peluang kat dia? bagi sikit masa lagi untuk tgk mcm mana perangai dia.. aku rasa aku nak bagi peluang sebulan je lagi.. kalau still go on lagi mcm ni.. aku rasa.. better aku carik laen.. buat saket hati je en.. hehe..

okay.. nak sambung kerja.. hehe.. malaih ngat ni haih.. hehe

No comments: