Saturday, November 15, 2014

the jealous side of me..

berhabuk dah blog aku ni.. lama nau x update.. ape cerita kali ni ye... hmm.. aku nak cerita pasal sorang mamat yang aku baru kenal ni la.. aku ni bukan jenis yg suka sangat melayan lelaki.. tapi sejak kebelakangan ni.. aku jadi melayan pulak.. ntah kenapa ntah.. dulu org mintak number, jgn harap la aku nak bagi.. tp sekarang ni.. xdela aku senang2 je bagi.. tp ada la 2 3 org yang aku bg number.. pastu macam biasa la.. sekali org nak kenal datangnya berduyun duyun.. tp bila sorang start hilang.. semua sekali hilang.. except this one boy.. special.. nahhh.. hensem?? maybe.. tall?? my average.. skinny?? too skinny and he looks like walking skeleton.. kahkahkah.. dulu aku rajen buat istikharah.. idk if this vision is the answer for my istikharah but i always got this vision.. aku x mintak nak tahu siapa jodoh aku.. tp aku mintak ciri2 jodoh aku.. and this one guy appeared.. topless back.. girly shape.. quite skinny.. which look alike to him.. since aku masuk balik semester baru ni.. aku text dia sorg je la.. tp x selalu pun.. jaraaaannnnggggg sangat.. tp mmg dia sorang je la yg tinggal skrg ni.. last week gi tgk wayang ngan dia.. when i saw his back.. tetiba teringat kat vision aku tu.. perghh.. idk how to say this.. i wish he is not the one since there are so many men with skinny girly backview.. hahah.. aku sejak kenal dia.. mmg aku dah letak barrier.. friends with no heart feeling.. aku yg letak tau.. skrg kau rasa apa.. x saket ke hati tu.. haishh.. aku ni kuat jeles sebenarnya.. berkawan pun aku dah jeles.. kalau kapel aku rasa bergaduh je hari2. hahah.. ye la.. dia tu banyak sangat kawan pompuan.. jeles ahh.. geram pun ada gak.. tapi aku tahu la siapa aku.. kau cari aku bila kau bosan je kan.. bila nak berseronok kau carik org laen.. xpe faham.. sebab aku ni kawan 'baru' ken.. so not important la jaga perasaan aku en.. girlfren kau semua best2 en.. aku ni kolot.. kampung.. not attractive.. but i always trying hard to look nice for you.. end up.. my phone never beeps after that night.. haishh.. always end up like this.. sumpahan ke apa aku ni.. bila aku start being nice dgn lelaki dan dan tu jugak la dorang lari.. hmmpphh.. dan macam biasa bila aku dah terlalu jeles n saket hati.. aku delete la number kau.. mujur aku x hafal number kau.. delete habes so i wont text you anymore until you text me first.. ill be silent.. kau balik sepang pun x habaq kat aku en.. kau balik melaka pun x habaq gak.. its okay.. aku tahu siapa aku.. tp jeles gak ah tgk kau keluar date dgn girlfriends kau.. kau siap hupdate lagi.. aku?? bayang2 pun xde.. nampak x permainan tu.. hmm.. xpela.. aku nak tgk canne kau buat aku ni.. bila otp pun.. kau nampak sangat macam x nak borak ngan aku.. hmm.. kredit aku banyak ni.. nak call kau tp tahu kau x suka en.. so i wont waste my time.. lagipun dah delete number kau.. canne nak call.. hehe.. lg satu.. best sangat en pas pas number aku kat kawan kau.. okay la.. makin sakit pulak hati ni bila cerita pasal kau.. im jealous and im hurt.. i wish u know it.. i wish u text me asap.. which i believe u'll never do that.. bcoz u never going to know it.. mihmih.. kalau girlfriend kau yang laen mesti kau suweet2 manja2 kau pujuk en.. stop it Qiah.. tido!! bye..
12.13 am 

No comments: