Sunday, November 16, 2014

saket hati??

aku lagi sakit hati tgk kau dgn kawan sosial kau kat twitter tu.. wanna lie me.. i know what are you.. cakap baru balik bagai.. x mandi ape lah.. tp tweet awak melambak je.. ada masa eh.. saya tahu saya x hebat macam kawan2 awak yang laen.. xnak layan cakap.. sory buat awak sakit hati.. tp hati saya lagi sakit bila saya sakitkan hati awak tapi end up saya yang menangis x berlagu kat sini.. mmg saya ada cerita nak cerita kat awak.. tp honestly saya dah lupa.. asyik sangat headbanging dalam bilik ni.. sampai lupa apa yg saya nak cite.. saya x mintak awak pujuk.. saya pun tahu awak x kuasa nak layan saya.. dari layan saya baek layan kawan2 awak kat twitter tu ken.. xpela.. pandai2 la nanti.. rasanya ini macam last je text dengan awak.. tp caption awak tu..
Layan awak lagi sakit hati dari tengok awek edit mata jadik bulat dekat ig.
this is it.. saya copypaste exactly from your site..sory sgt eh.. saya emo x pepasal.. next time i wont text and will never going to share my story to you.. this is fin.. gud bye mr Zarul..
12.49 am

No comments: